Inauguració d’Ànima’ls a la Nau Bostik. Barcelona

 In Sin categoría
M
oltiiiiísimes gràcies per venir a passar una estoneta junts. Els que heu pogut venir i els que des de casa m’heu fet costat. S’ha creat un ambient màgic a la sala. Gràcies també els que heu pogut col-laborar-hi amb la compra d’una de les meves làmines per ajudar a #recuperemlabostik . Em fa infinitament feliç saber que avui els animals i els poemes dormiran a noves llars. A les vostres. Gràcies a tots els que us heu acostat a mi, avui. I als que discretament heu estat presents.
Agraïr a la Cristina Collado i en Jesus Carrera Arnanz de Biutysoul per la seva col-laboració , perquè ha estat amb la seva veu i música que els poemes han cobrat vida.
Finalment, una gran abraçada a en Xavier Basiana Vers i a tota la gent de la Nau que m’heu ajudat des del 1r dia.
Una abraçada!
22/11/2016
Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search