Inauguració d’ Ànima’ls a Ca L’Antonieta. Breda

 In Sin categoría
L

a darrera fotografia d’avui diu taaant! Primer de tot, gràcies a Sussi Goñi Sarsanach i en Miquel Garriga, en Jordi Goñi Sarsanach per posar-hi tant del seu esforç. Perquè han confiat plenament en el projecte i perquè tot i no poder ser-hi presents tot això és gràcies a vosaltres. El lloc per a la primera exposició havia de ser aquest, Ca l’Antonieta.
Ha estat genial poder compartir amb tots els que heu vingut a la inauguració. Mostrar-vos les fotografies i llegir-vos alguns dels poemes i sentir que us ha agradat, m’ha fet feliç. Gràcies infinites per ser-hi. Gràcies Roger Isasi-Isasmendi Jordà per recitar un dels poemes. Ets Gran!
Els que m’heu estat animant des de casa , els que heu vingut i els que aviat hi anireu. GRÀCIES INFINITES.
“Sueña. Sueña grande”.

8/9/2016

Recent Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search